جمعه ٢٨ مهر ١٣٩٦

                                     صفحه اصلي       معرفي شهرستان      معرفي شبكه       گالري تصاوير      تماس با ما       روابط عمومي       نظرات و پيشنهادات

منو اصلی
سايت هاي مرتبط

 

نشان ایمنی و سلامت

 

در راستای اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور تشویق تولید کننگان برای تولید محصولات سالم تر غذایی و آشامیدنی و همچنین ایجاد رقابت سالم بین تولیدکننگان این محصولات، طرح اعطاء نشان ایمنی و سلامت تهیه و تدوین گردیده است.

فراورده ایمن و سالم فراورده ایست که ازمواد سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید و عرضه شده و علاوه بر حداقل ویژگیهای مورد انتظار و خواص ذاتی خود دارای ویژگیهایی است که در ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده موثر می باشد.

نشانی ایمنی و سلامت که در این آئین نامه نشان نامیده می شود از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فراورده های غذایی و آشامیدنی ایمن و سالم که الگوی سلامت و ایمنی موضوع این آئین نامه را رعایت نموده اند اعطا می شود و نگاره آن سیب سبز رنگی است که نماد سلامت بوده و عبارت ایمنی و سلامت در کنار آن نوشته شده و دارندگان نشان می توانند نگاره آن را روی برچسب محصول تولیدی خود درج نمایند.

 

برخی از معیارهای اعطاء نشان ایمنی و سلامت عبارتند از:

 

- نداشتن مواد افزودنی شیمیایی سنتتیک

- به حداقل رساندن میزان کالری فراورده از طریق کاهش مصرف کربوهیدراتهای ساده و چربی ها

- به حداقل رساندن ترکیبات و عوامل خطرساز از قبیل اسیدهای چرب ترانس و اشباع و...

- استفاده از مواد افزودنی و اولیه طبیعی و ارگانیک

- تولید بهداشتی و صنعتی فراورده های سنتی

- عاری بودن فراورده از سموم قارچی و باقی مانده سموم دفع آفات نباتی و داروهای دامپزشکی و عوامل آلودگی بیولوژیک

- بکارگیری ساز و کارهای بهبود ارزش تغذیه ای فراورده

 

 

 

                              ارتباط با ریاست       واحد فن آوری اطلاعات      مراکز بهداشتی شهرستان       شماره تلفن ها      نقشه سایت       تماس با ما