جمعه ٢٧ مرداد ١٣٩٦

                                     صفحه اصلي       معرفي شهرستان      معرفي شبكه       گالري تصاوير      تماس با ما       روابط عمومي       نظرات و پيشنهادات

منو اصلی
سايت هاي مرتبط

 



  چاپ        ارسال به دوست

کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فامنین

طرح بسیج نوروزی،نشانگرهای رنگی تغذیه ای و جا نمایی بیمارستان صحرایی موضوع جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فامنین

به مناسبت نزدیک شدن به آخر سال و اهمیت بهداشت مضاعف در این ایام، جلسه ای تحت عنوان سلامت امنیت غذایی شهرستان با دستور کار طرح بسیج سلامت نوروزی، طرح بسیج نوروزی،نشانگرهای رنگی تغذیه ای و جا نمایی بیمارستان صحرایی در محل سالن اجتماعات فرمانداری به ریاست فرماندار و  با حضور اعضاء کارگروه  برگزار گردید. 

ابتدا دکتر دیناری مدیر شبکه بهداشت ودرمان با عرض خیر مقدم خدمت حاضرین در جلسه ، دستور کار جلسه و مصوبات صوتجلسه قبلی را قرائت و اقدامات انجام شده در توسط  ادارات در خصوص مصوبات جلسه قبل ارائه نموند

مهندس مرادی کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه طرح بسیج سلامت نوروزی را عنوان کرد وگفت:  رعایت موارد بهداشتی سلامت موادغذایی همیشه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد و در ایام نوروز با توجه به موقعیت منطقه و افزایش تردد مسافرین نوروزی این مسئله اهمیت بیشتری  به خود می گیرد و بحث تشدید نظارت بر اماکن تهیه وتوزیع مواد غذایی باید بیشتر مدنظر قرار گیرد واکیپهای بازدید مشترک از سوی ادرات دامپزشکی ، صنعت ومعدن واصناف و شبکه بهداشت ودرمان صورت گیرد تا مشکلی از نظر بهداشت عمومی در منطقه بوجود نیاید . 

وی اظهاز داشت شماره تلفن ها 190 و 36823243 پاسخگویی انتقادات و شکایات همشهریان و مسافرین در طول سال و همچنین در طرح بسیج سلامت نوروزی میباشد

در این جلسه خانم قادری کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان  به آموزش مسائل کلیدی در حوزه نشانگرهای تغذیه ای بعنوان راهنمای سریع جهت نشان دادن اطلاعات تغذیه ای محصولات غذایی ،پرداخت و گفت ازآنجایی که جامعه سالم زیربنای توسعه هر کشوری است، یکی از راه‌های نیل به این هدف، برخورداری از تغذیه سالم است که دسترسی افراد جامعه به اطلاعات لازم در مورد مواد غذایی، تا حدود زیادی در این زمینه مؤثر خواهد بود.

وی افزود:این اطلاعات توسط برچسب‌هایی، بر روی بسته­ بندی‌ محصولات غذایی و آشامیدنی درج می‌شود که اطلاعاتی از تاریخ تولید و انقضا گرفته تا مواد تشکیل دهنده را در بر می‌گیرد. 

خانم قادری گفت: با  توجه به درج نشانگر رنگی بر روی برچسب بسته­بندی محصولات غذایی و گزارش میزان شاخص­های انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس (در هر سهم ماده غذایی) و تعیین رنگ برای نشان دادن مقادیر هریک از شاخص­ها، امکان دسترسی مصرف کننده به اطلاعات تغذیه ه­ای و انتخاب آگاهانه محصولات غذایی میسر شده است، 

همچنین در این جلسه برای تعیین و جانمای بیمارستان صحرایی به تبادل نظر پرداختند

 

 


١٠:٥٤ - چهارشنبه ١١ اسفند ١٣٩٥    /    شماره : ٤٦٩٨٣    /    تعداد نمایش : ٤٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




                              ارتباط با ریاست       واحد فن آوری اطلاعات      مراکز بهداشتی شهرستان       شماره تلفن ها      نقشه سایت       تماس با ما